UITZENDSCOPE PODCAST TOP-10: OGEN DICHT, LEKKER ACHTEROVER EN LUISTEREN MAAR…

Werken aan het ondernemerschap valt vaak niet mee. Je moet nadenken over financiën, planning en strategie, marketing en ga zo maar door. We hebben een relaxte manier voor je om in de vakantie toch iets te doen aan groei en ontwikkeling, zonder dat het teveel moeite kost. Laat je informeren, inspireren en verrassen door de UitzendScope podcast top-10.

1. MOTalk

Klaas Weima van reclamebureau Energize interviewt Nederlandse chief marketing officers over actuele marketingthema’s.

2. Entrepreneur

Verschillende podcasts over alles wat te maken heeft met ondernemen. Met ‘s werelds beste ondernemers in ‘The Top’, interviews met schrijvers en artiesten en anderen over hoe zij kunnen excelleren in ‘How Succes Happens’ en interviews met ondernemers die moeilijke tijden hebben gekend en hoe zij daar gelukkiger en rijker uit zijn gekomen in ‘Problem Solvers’. Engelstalig.

3. Science VS

Science VS’ bespreekt rages, trends en ‘the opinionated mob’; wat is waar, wat niet en alles wat er tussenin zit. Onderwerpen zijn zeer uiteenlopend: van het uitsterven van ijsberen tot een goed gesprek met een astronaut. Engelstalig.

4. Groeifactor van MKB Brandstof

Openhartige verhalen van inspirerende ondernemers zoals Mark Landman van Dotcontrol Group, Raymond Klompsma van srprs.me en Symen Jansma van TravelBird.

5. How I built this

In ‘How I built this’ wordt gesproken met ceo’s en wereldberoemde ondernemers over de start van hun bedrijf en hoe deze bedrijven vervolgens de wereld hebben veranderd. Denk aan Airbnb, Wikipedia, Atari, LinkedIn, Ben & Jerry’s en Instagram. Er wordt niet alleen gesproken over de successen maar ook over leerzame mislukkingen. Engelstalig

6. 100% Inspiratie

Thijs Lindhout gaat in 100% Inspiratie op zoek naar de meest inspirerende en vernieuwende ondernemer van Nederland en spreekt met mensen als Guido Weijers, Gerard Ekdom, André Kuipers, Jort Kelder en Pieter van den Hoogenband.

7. BNR Podcasts

BNR maakt en selecteert de meest interessante Nederlandse podcasts over ondernemen, economie, nieuws, politiek, technologie, innovatie en meer.

8. Work in progress

Podcast van Intermediair over carrière, work-life balance en persoonlijke groei.

9. 7Ditches

Hier vind je honderden interviews met Nederlandse ondernemers. Met namen als Elske Doets, eigenaar van Jan Doets over America Tours, Margot Cooijmans van de Philips Foundation over het partnership met Unicef en Reynier van Bommel over het familiebedrijf.

10. Getting Things Done

Professionals worden geïnterviewd over de manier waarop zij omgaan met David Allen’s ‘Getting Things Done’ timemanagementmethode. Een combinatie van persoonlijke en professionele verhalen voor ondernemers die een stressvrij en productief leven willen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Wellicht ook interessant